اسید هیومیک
پارس شیمی | تولید و واردات و فروش اسید هیومیک پودری و مایع با کیفیت عالی و درجه و خلوص بالا و منطبق با برگه آنالیز اخذ شده از آزمایشگاه های معتبر کشور و با قیمت رقابتی و بی نظیر در ایران در بسته بندی های متنوع سفارشی
اسید هیومیک چیست
اسید هیومیک Humic Acid از تجزیه بیولوژیک مواد آلی توسط میکروارگانیسم های خاصی ایجاد می شود. این ماده می تواند ترکیبی از اسید های مختلف نظیر کربوکسیل ها و فنول ها را تشکیل دهد. همچنین می تواند کمپلکسی از یون های Mg2+, Ca2+, Fe2+ , Fe3+ را به صورت کلوئیدی ایجاد نماید. ترکیبات هیومیکی به موادی برگرفته از هوموس گفته می شود که دارای اندکی pH اسیدی است به همین خاطر آن را اسيد هيوميك می نامند ولی در مجموع هیچ شباهتی با اسید های آلی و معدنی رایج ندارد.
یک ترکیب هیومیکی, تشکیل شده از تعداد زیادی مولکول و ترکیبات آلی و ارگانیک متفاوت همچون اسیدهای آمینه, پپتید ها, فنول ها, آلدئید ها, و اسیدهای نوکلئیک در پیوند با انواع کاتیون ها که در کل ترکیب بسیار پیچیده و سنگینی ایجاد نموده است. فولویک اسید نیز نوعی هیومیک است که دارای مولکولی با حجم کوچک تر ولی میزان اکسیژن بیشتر است.
فروش اسید هیومیک
اسید هیومیک پودری : نوع فشرده و خالص تر هیومیک می باشد که به صورت پودر فاین بوده و کاملا در آب محلول می باشد. خلوص هیومیک پودری پارس شیمی در دو نوع خالص 66 درصد و یا هیومات پتاسیم با 15 درصد پتاسیم موجود است. این ماده در کیسه های 25 کیلوگرمی عرضه شده و از هر دو روش شخم زنی و سیستم آبیاری می تواند در اختیار خاک و گیاهان قرار گیرد.
اسید هیومیک مایع : نوع کلوئید اسید هیومیک است که از انحلال گرید پودری آن در آب یا حلال ها به دست آمده و خلوص آن معمولا بین 10 تا 15 درصد می باشد. این ماده در بسته بندی یک و پنج و ده کیلویی عرضه می شود.
اسید هیومیک گرانول : معمولا از لئونادیت معدنی به دست می آید و کیفیت پایین تری نسبت به دو گرید پودری و مایع دارد.
به منظور خرید اسید هیومیک با کیفیت بسیار عالی و قیمت استثنایی با بخش بازرگانی گروه صنعتی پارس شیمی به شماره تلفن 02133324980 تماس حاصل نمایید.
مزایای استفاده از اسید هیومیک
- قدرت جوانه زنی بذر ها را افزایش می دهد.
- با جذب ترکیبات سدیمی توان مقاومت به شوری را در گیاه افزایش می دهد.
- بافت خاک را سبک و متخلل نموده و شرایط مکانیکی خاک را بهبود می بخشد.
- از مسمومیت ناشی از مصرف نادرست کودهای شیمیایی و سم پاشی می کاهد.
- سبب افزایش جذب نیتروژن, پتاسیم, کلسیم, منیزیم و فسفر توسط گیاه می شود.
- فعالیت های آنزیمی را در خاک افزایش داده و کیفیت بیولوژیکی خاک را افزایش می دهد.
- جذب ازت و فسفر را افزایش داده و بر تولید قند, پروتئین و ویتامین در گیاه تأثیر مثبتی دارد.
- موجب بهبود فعالیت های فتوسنتزی و تنفس گیاه شده و زردی میوه و محصول را از بین می برد.
- اثر کلاته سازی روی عناصر ریز مغذی خاک داشته و جذب آن را برای ریشه گیاه تسهیل می نماید.
- تاثیر چشمگیری در افزایش حجم ریشه و گسترش شبکه ریشه دارد که سبب تغذیه بهتر گیاه می گردد.
- همچون اسفنج می تواند آب و کود های شیمیایی را به خود جذب نموده و به تدریج در اختیار گیاه قرار دهد.
- مواد هیومیکی به دلیل منشاء طبیعی, بر خلاف کود های شیمیایی کوچک ترین ضرری برای محیط زیست ندارند.
- به علت برخورداری از اسید های آمینه و اسید نوکلئیک موجب افزایش قدرت سلول های ریشه در جذب مواد مغذی می شود.
- تجزیه و جذب مواد ماکرو و میکرو را در خاک افزایش داده و کاهش 25 تا 70 درصدی نیاز به استفاده از کودهای شیمیایی فسفاته و ازته را به همراه دارد.
- بر خلاف کود های شیمیایی که به راحتی در اثر برداشت محصول و یا شسته شدن از خاک خارج می شود, اسيد هيوميك برای میلیون ها سال می توان در خاک باقی بماند.
کاربرد اسيد هيومیک پسته کاری
پسته کاری در استان کرمان به دلیل اقلیم خشک و کم بارش این ناحیه با مشکل شوری و آهکی بودن زمین های کشاورزی مواجه است که سبب می شود خاک این منطقه سفت شده و ریشه درخت پسته قادر به جذب آب و مواد غذایی نباشد. کود آلی اسید هیومیک به دلایل ذکر شده ی بالا, موجب افزایش حاصخیزی خاک و افزایش محصول دهی درختان میوه می شود.
بهترین زمان برای استفاده از کود اسید هیومیک برای درختان پسته از اوایل پاییز تا اواخر زمستان است که می توان آن را با کود های حیوانی ترکیب کرده و به صورت چال کود و یا شخم عمیق استفاده نمود.
روش و میزان مصرف اسید هیومیک
- روش مصرف هیومیک اسید در باغات کشت پسته بستگی به نوع آبیاری آن دارد که می تواند به صورت تحت فشار یا غرقابی باشد. در صورتی که آبیاری تحت فشار انجام شود و دور آبیاری 12 تا 18 روز در طول ماه باشد ، از اواخر زمستان ، دو نوبت در میان ، یک بار از هیومیک اسید در سیستم آبیاری به میزان 10 لیتر استفاده گردد. بهترین زمان شروع تزریق هیومیک اسید ، پس 4 ساعت از شروع آبیاری است که به دلیل خیس بودن خاک ، مواد هیومیکی نفوذ بهتری در خاک خواهند داشت.
- چنانچه دور آبیاری بیش از 18 روز بود ، میزان مصرف هیومیک اسید را به 15 لیتر در هر نوبت افزایش دهید. همچنین اگر در این نوع آبیاری ، از کود های ماکرو محلول در آب نیز استفاده می نمایید، باید در نظر داشت که اسیدهیومیک نباید با سولوپتاس مصرف شود زیرا حالت ژلاتین ایجاد می کند.
- با توجه به اینکه اسید هیومیک از شسته شدن ازت جلوگیری می نماید ، بنابراین در صورت مصرف این کود ، استفاده از کود ازته را تا سی درصد کاهش دهید. برای مصرف هیومیک اسید در روش آبیاری غرفابی ، روش کار به این صورت است که یک بشکه شیردار به ازای هر هکتار بر سر راه جوی آبیاری قرار داده شده و بعد از اینکه آب نیمی از کرت ها را پر نمود ، شیر بشکه را باز کرده تا هیومیک وارد کرت ها شود. با توجه به اینکه در این نوع آبیاری ، چون سطح بیشتری از خاک را می شوید ، باید میزان مصرف هیومیک اسید را تا 20 لیتر افزایش داد.
قیمت اسید هیومیک
موارد مختلفی در قیمت اسید هیومیک تاثیر گذار است. مهم ترین عامل را می توان گرید مایع یا پودری بودن آن دانست. همچنین ترکیبات اسيد هيوميك را با خلوص مختلف تولید می نمایند که مسلما خلوص بالاتر دارای قیمت بالاتری نیز می باشد. نوع بسته بندی و میزان سفارش هم از دیگر موارد تاثیر گذار در قیمت است.
روند تولید اسید هیومیک در طبیعت چیست
در صورتی که 100 کیلوگرم پسماند های کشاورزی نظیر شاخه و برگ در زیر لایه نازکی از خاک قرار گرفته و اکسیژن و رطوبت لازم برای آن تامین گردد ، در شرایط ایده آل پس از یک فصل به حدود 15 کیلوگرم کمپوست گیاهی تبدیل می شود که ماده آلی نیمه تجزیه شده است. حال اگر این روند تجزیه بیولوژیک ادامه یابد پس از یک سال ، شاهد کمتر از 3 کیلوگرم اسید هیومیک خواهیم بود.