کاربرد سود کاستیک پرک
اگر علاقمند به آشنایی با کاربرد سود کاستیک پرک در مصارفی که در بخش های مختلف صنعتی و خدماتی دارد با بخش سود پرک سایت پارس شیمی همراه شوید.
سود کاستیک یا کاستیک سودا یا سود سوز آور یکی از مهم ترین موادی است که در صنایع مختلف و متفاوت و مورد استفاده قرار می گیرد. سود مایع 50 درصد و سود پرک 98 درصد قوی ترین ماده رسوب زدا و چربی گیری می باشد که تا به حال شناخته شده است. ماده اولیه در تولید هیدروکسید سدیم یا سدیم هیدروکساید Sodium Hydroxide نمک معدنی می باشد. سود سوز آور مهم ترین مده صنعتی مورد استفاده در مصارف خانگی و کارخانجات است. دلیل اهمیت زیاد سود سوزآور در قدرت بالای ترکیب در چربی بری و رسوب زدایی است.
سود کاستیک مایع یک مایع شفاف و بی بو است که یک نمک قلیایی می باشد. سود کاستیک جامد ماده ای سفید رنگ است که به صورت های مختلفی قابل تولید می باشد. سود کاستیک پرک که به شکل ورقه های پهن و نازک است. سود کاستیک گرانول که به صورت دانه های گرد و کوچک تولید می شود و سود سوزآور پودری که پودر کاستیک سودا می باشد. سود پرک 98 درصد از خشک کردن و افزایش خلوص سود مایع کاستیک به دست می آید. سود جامد کاستیک خلوصی در حد 97 تا 99 درصد داشته و به شدت جذب کننده آب و دی اکسید کربن محیط است.
کاربرد سود کاستیک پرک
سود پرك کاربرد بسیار زیادی در صنعت دارد. از سود کاستیک (naoh) در صنعت کاغذ سازی, برای تولید صابون و مواد شوینده و رسوب زدا, از موارد استفاده سود سوزآور در صنعت چرم سازی و دباغی می باشد که برای پاک سازی پوست از چربی و آلودگی های سطحی کاربرد دارد. سود پرک با کیفیت صادراتی در صنعت حفاری چاه نفت و صنایع نفت و گاز و پتروشیمی استفاده زیادی دارد.