نام دیگر سود سوز آور
برای آشنایی با سود سوز آور و دریافت کلیه اطلاعات لازم در مورد این محصول نظیر نام دیگر سود سوز آور و کاربرد های فراوانی که در صنایعع متفاوت دارد, سایت پارس شیمی را مطالعه نمایید.
امروزه پر مصرف ترین مواد شیمیایی مورد کاربرد در صنایع را موادی با خاصیت اسیدی یا بازی قوی تشکیل می دهند مانند اسید سولفوریک که اسیدی بسیار پر کاربرد در بخش های مختلف تولیدی است. کاستیک سودا caustic soda نیز یکی از موادی می باشد که دارای خاصیت شدید قلیایی است و می توان آن را یکی از پر مصرف ترین مواد شیمیایی مورد استفاده در جهان دانست. کاربرد سود سوز آور به گونه ای با صنایع مختلف پیوندد خورده است که موجب شده سالیانه میلیون ها تن و بلکه ده ها میلیون تنن از آن تولید شود. طبق براورد ها در طول هر سال حجمی در حدود 60 میلیون تن سود سوزاور در جهان تولید می گردد که بیش از نیمی از آن در قسمت های صنعتی به مصرف می رسد.
سود سوز آور دارای فرمول شیمیایی NaOH می باشد که با نام های دیگری همچون سود کاستیک, کاستیک سودا و سدیم هیدراته می باشد. همچنین نام علمی این ماده سدیم هیدروکسید Sodium hydroxide یا هیدروکسید سدیم است. سود سوزآور به فرم مایع و با خلوص 50 درصد به تولید می رسد ( سود مایع 50 درصد ) اما برای مصارف خاص و یا نگه داری آسان تر در حجم کمتر, طی روش های خاصی آن را تبخیر کرده و به صورت جامد در آورند که به آن سود جامد کاستیک و سود کاستیک پرک گفته می شود. خلوص سود پرک 99 درصد است و نگه داری آن آسان می باشد. می توانن سود پرک را در کیسه پلاستیکی 25 کیلویی و جامبو بگ بسته بندی نمود وو به راحتی حمل و انبار کرد.