اسید سولفوریک
جوهر گوگرد |سولفات هیدروژن | Sulfuric Acid
پارس شیمی | تولید و فروش اسید سولفوریک 98 درصد غلیظ با بهترین کیفیت و ارزان ترین قیمت به صورت عمده و به شکل فله ای و حمل با تانکر و بونکر و یا بسته بندی شده در ظروف 35 کیلوگرمی
اسید سولفوریک چیست
سولفوریک اسید یک اسید معدنی بسیار سوزاننده است که دارای فرمول مولکولی H2SO4 بوده و از نظر فیزیکی به صورت مایع رقیق و بی رنگ و کاملا محلول در آب است. این اسید دارای خاصیت خورندگی بر روی فلز ، بافت های زنده و حتی سنگ می باشد و در غلظت های بالا دارای خاصیت قوی خشک کنندگی و اکسید کنندگی است.
ویدئو کارخانه اسید سولفوریک
مصرف و موارد کاربرد اسید سولفوریک
جوهر گوگرد ماده صنعتی بسیار با اهمیتی است به طوری که طبق براورد ها در سال 2004 در حدود 180 میلیون از این ماده در جهان تولید شده است که مصرف آن به صورت زیر می باشد:
- اسید سولفوریک در کشاورزی دارای اهمیت خاصی است به گونه ای که در حدود 60% از کل تولید این ماده در تولید کود های شیمیایی کاربرد دارد.
- همچنین حدود 20% در صنایع شیمیایی نظیر تولید شوینده ها ، رزین ها ، تولید مواد دارویی ، کاتالیزور های پتروشیمی ، حشره کش ها ، ضد یخ ، تولید آلومینیوم ، کاغذ سازی ، تصفیه آب و ... مصرف دارد.
- در حدود 6% سولفوریک تولید شده در تولید رنگدانه ها و جوهر ها مصرف می شود.
- کاربرد اصلی جوهر گوگرد در تولید اسید فسفریک طی واکنش آن با خاک فسفات می باشد.
- اکثر ترکیبات سولفاته با کمک سولفوریک اسید تولید می گردد. سولفات آلومینیوم از جمله مهم ترین سولفات ها می باشد که در تصفیه آب و کاغذ سازی اهمیت دارد.
- در صنایع تولید آهن و فولاد به منظور اکسید زدایی و جلوگیری از پوسته پوسته شدن
- در تولید شوینده های صنعتی و در صنایع دباغی و چرم سازی دارای کاربرد گسترده ای می باشد زیرا دارای خاصیت قوی هیدرولیز چربی ها و لیپید ها و خشک کنندگی است
فروش اسید سولفوریک 98 درصد غلیظ صنعتی
تولید و فروش سولفوریک اسید 98 درصد غلیظ با بهترین کیفیت و ارزان ترین قیمت به صورت عمده و به شکل فله ای و حمل با تانکر و بونکر و یا بسته بندی شده در ظروف 35 کیلوگرمی
قیمت اسید سولفوریک با توجه نوع بسته بندی ، میزان سفارش و محل تحویل کالا مشخص می گردد.
تولید اسید سولفوریک
دو روش شیمیایی برای تولید سولفوریک اسید عمومیت دارد. یکی روش تماسی متداول (conventional contact process (DCDA و دیگری روش مرطوب (wet sulfuric acid process (WSA می باشد. همچنین امکان تولید این اسید با ترکیب اسید سولفوریک دود کننده و آب وجود دارد.
برای تولید آزمایشگاهی اسید سولفوریک نیز می توان در آزمایشگاه از واکنش گاز گوگرد دی اکسید با هیدروژن پراکسید (آب اکسیژنه) اقدام نمود.
تاریخچه اسید سولفوریک
کاشف اسید سولفوریک " جابربن حیان " فیزیکدان و کیمیاگر ایرانی می باشد که برای نخستین بار با تقطیر کانیهای سولفات آهن و سولفات مس، این اسید را به دست آورد.
سومریان لیستی از انواع مواد سوزاننده (اسید ها) بر اساس رنگ بندی آن ها فراهم آورده بودند. برخی از جدید ترین مباحثات در مورد منبع و ویژگی های مواد سوزاننده در مقالات پزشک یونانی"دیوسکوریدس" و طبیعت شناس رومی "پلینی دی ادلر" آمده است. "محمدبن زکریای رازی" دانشمند بزرگ ایرانی ، و "جمال الدین وت وت" نویسنده کتاب مباهج الفکر و مناهج العبر نیز در کتب خود دارای طبقه بندی های مشخصی از اسید ها هستند ، "ابو علی سینا" نیز بر روی مصارف پزشکی و تفاوت های اسید ها تحقیقات فراوانی انجام داده است.