مصارف خانگی سود پرک

مصارف خانگی سود پرک

سود پرک را در بازار با اسامی کاستیک سودا ، سود سوز آور ، سود مایع و سدیم هیدروکسید می توان تهیه کرد. سود پرک به عنوان پایه‌ی تولید انواع مواد شوینده ، قابلیت استفاده به عنوان یک تمیز کننده ارزان قیمت و ماثر در خانه را دارد. در این مطلب برخی از کاربرد های خانگی سود پرک بیان می شود.

مصارف خانگی سود پرک

لباسشویی

یک پیمانه مواد شوینده را با یک پیمانه جوش شیرین و نیم پیمانه سود پرک ترکیب کرده و برای شستشوی لباس استفاده نمایید.

ظرفشویی

یک پیمانه سود پرک و نیم پیمانه مایع ظرفشویی و یک چهارم پیمانه اسید سیتریک را ترکیب نمایید و آن را در یک ظرف در کنار سینک ظرفشویی قرار دهید.

تمیز کردن کاشی

اگر با وجود شستشو ، کاشی های حمام هیچ وقت کاملا تمیز به نظر نمی رسد ، به دلیل آب سنگین شهری است. به همین خاطر نیم پیمانه سود پرک را با آب گرم ترکیب کرده ، دستکش به دست کنید و کاشی های را برق بیندازید.

شستشوی گاز

با استفاده از یک پیمانه جوش شیرین و یک چهارم پیمانه سود پرک می توانید یک گاز شوی بدون کف تهیه کنید. چنانچه گاز خیلی چرب بود ، نیم پیمانه هم صابون به آن بیافزایید. استفاده از آب گرم و چند قطره سرکه سفید می تواند گاز را بسیار تمیز تر کند.

چاه بازکن

مو و جرم باعث گرفتگی چاه های منزل می شود. برای جلوگیری از مشکل گرفتگی چاه ها ، یک چهارم پیمانه سود پرک کاستیک را هر دو هفته یک بار درون چاه ریخته و یک مقدار آب جوش روی آن بریزید.

ضد خزه و لجن

خزه ها و لجنی که به مرور زمان در راهرو ها یا برخی مسیر ها ایجاد شده سبب لغزندگی سطوح می شود. مقداری سود پرک یا همان کاستیک سودا را در آب حل کرده و روی خزه ها بریزید و پس از دو روز بشویید.

شستن سطوح سیمانی

سطوح سیمانی کف پارکینگ ها معمولا پس از مدتی چرب و لغزنده می شود ، مقداری سود پرک روی سطوح سیمانی ریخته و روی آن آب بریزید و اجازه دهید در طول شب باقی بماند. روز بعد با یک فرچه کف پارکینگ را بسایید و سپس بشویید.

ارسال نظر

عنوان Title:
نام Name:
ایمیل Email:
7 / 10
از 322 کاربر