پارافین صورت

پارافین صورت

پارافین واکس Paraffin Wax دارای کاربرد های فراوانی در بخش های مختلف صنعتی و غیر صنعتی می باشد. از جمله کاربرد های این روغن مفید می توان به مصرف بهداشتی آن اشاره نمود. به منظور آشنایی با پارافین صورت و دست و پا با سایت پارس شیمی همراه باشید.

پارافین صورت, پارافین مخصوص صورت, پارافین درمانی صورت, پارافین تراپی صورت,  

پارافین واکس یکی از انواع روغن های پتروشیمی می باشد که در بخش های مختلف صنعتی دارای کاربرد ها و مصارف فراوانی است. امروزه با پیشرفت تکنولوژی امکان تصفیه و فیلتر نمودن این ماده فراهم شده تا کلیه مواد مضر برای سلامت انسان از ترکیب آن حذف شده و مناسب جهت استفاده در صنایع غذایی و بهداشتی و آرایشی شود. پارافین صورت در حقیقت همان پارافین بهداشتی است که از آن به منظور پارافین تراپی Paraffin Treatment برای درمان خشکی و ترک و زائده های پوستی در نقاط مختلف بدن نظیر دست, پا, آرنج, زانو و صورت سود برده می شود. همچنین به علت ظرفیت گرمایی بالای پارافین از آن به منظور درمان درد های مفصلی و گاها برای لاغری ها موضعی استفاده می شود. البته باید توجه داشت که برای انجام پارافین درمانی هر یک از قسمت های بدن, فقط باید از پارافین بهداشتی استفاده نمود.

 

مطالب مرتبط 

ارسال نظر

Leila : پارافین
2 1
لطفأ آموزش تصویری پارافین صورت و بزارید…و همچنین جاهای دیگه بدنو با تصاویرشون ویا باتوضیحات بزارید
مدیریت : پاسخ
3 1
فیلم آموزش پارافین تراپی صورت در سایت قرار گرفت
عنوان Title:
نام Name:
ایمیل Email:
8 / 10
از 22 کاربر