پارافین برای مو

پارافین برای مو

پارافین یک ترکیب مهم پتروشیمی می باشد که که دارای خاصیت روغنی بوده و در سال های اخیر با تولید پارافین بهداشتی, برای تولید مواد آرایشی و بهداشتی به صورت گسترده ای مورد استفاده قرار گرفته است. پارافین برای مو و پوست هم به صورت های مختلفی به منظور درمان خشکی و یا حالت دهندگی کاربرد دارد.

پارافین برای مو, paraffin, پارافین 

امروزه با پیشرفت تکنولوژی امکان تصفیه و خالص سازی پارافین به منظور تولید پارافین خوراکی و بهداشتی فراهم گشته است. پارافین بهداشتی فاقد مواد زیان آور برای بدن انسان می باشد. استفاده از پارافین برای مو به منظور ایجاد درخشندگی و حالت دهندگی است و برای مو های خشک مناسب می باشد. از پارافین بهداشتی به منظور تولید انواع واکس مو بهره برده می شود. استفاده از این ماده برای موهای خشک و شکننده مناسب است اما باید توجه داشت که مصرف بیش از حد آن موجب مشکلات پوستی خواهد شد. پارافین برای مو و پوست هم به صورت های مختلفی به منظور درمان خشکی و یا حالت دهندگی کاربرد دارد.

ارسال نظر

عنوان Title:
نام Name:
ایمیل Email:
8 / 10
از 22 کاربر