پارافین برای لاغری

پارافین برای لاغری

پارافین واکس دارای کاربرد های فراوانی در مصارف مختلف بهداشتی و آرایشی است که از آن جمله می توان به کاربرد پارافین برای لاغری یا به منظور انجام پارافین درمانی اشاره نمود. اگر تمایل به شناخت پارافین بهداشتی و مصارف آن می باشید, با ما همراه باشید.

پارافین برای لاغری, paraffin, پارافین 

پارافین وکس دارای کاربرد ها و مصارف بسیار زیاد بهداشتی و درمانی است. این ترکیب شیمایی با دارا بودن چربی مناسب و خاصیت نرم کنندگی, برای درمان برخی مشکلات پوستی و درد ها مفصلی مورد استفاده قرار می گیرد. امروزه از پارافین برای لاغری نیز استفاده می شود زیرا این ماده دارای خاصیت حفظ کنندگی حرارت برای مدت طولانی بوده و در صورتی که برای مدت طولانی بر روی بافتی از بدن قرار گیرد, ممکن است موجب تحریک بافت چربی نزدیک پوست شده و نوعی لاغری موضعی موقتی ایجاد نماید. پارافین برای لاغری معمولا در آرایشگاه ها مورد استفاده قرار می گیرد و از نظر علمی روشی تایید شده نیست. در صورت مشاهده لاغری با این روش, آثار آن موقتی خواهد بود و همان گونه که همیشه گفته شده است, بهترین روش لاغری, انجام منظم تمرینات ورزشی و حفظ رژیم غذایی مناسب می باشد.

ارسال نظر

امير : پارافين لاغرى
4 1
سلام پارافين لاغرى كدوم يك از انواع پارفين هستش؟
مدیریت : پاسخ
4 1
سلام از انواع پارافین بهداشتی محسوب می شود
عنوان Title:
نام Name:
ایمیل Email:
8 / 10
از 22 کاربر