وازلین چیست

وازلین چیست

وازلین یک نام تجاری است که به یکی از محصولات جانبی صنایع پتروشیمی اطلاق می شود. این ماده نوعی ژله استخراج شده از نفت خام است که برای مصارف بهداشتی همچون صابون سازی ، تولید دئودرانت ، تولید کرم ها و لوسیون ها کاربرد دارد.

وازلین چیست

وازلین برای اولین بار در آمریکا کشف شده و به ثبت رسمی رسید. امروزه هم مقر اصلی تولید این ماده در آمریکا می باشد. وازلین یک چربی نفتی است که در هنگام استخراج چاه های نفت به دست می آید. سپس برای مصارف انسانی ، تصفیه شده و در ظروف خاصی بسته بندی می شود. وازلین مصارف زیبایی مختلفی دارد زیرا نوعی روغن بی ضرر بوده و برای پوست بدن مفید است. همچنین به عنوان یک نگه دارنده و چربی مناسب در تولید انواع مختلف کرم ها و پاک کننده ها مصرف می شود. حتی در مصارف صنعتی هم از وازلین به عنوان یک روان کننده برای ماشین آلات صنعتی استفاده می کنند. وزارت بهداشت کانادا بر غیر سمی بودن وازلین تاکید نموده و استفاده از آن را در تولید محصولات بهداشتی و آرایشی بلامانع دانسته است. حتی برای ضدعفونی زخم ها نیز می توان از این ماده سود برد زیرا وازلین بر روی پوست همچون سدی در مقابل آب و هوا عمل کرده و به پوست فرصت می دهد تا خود را ترمیم کند.

ارسال نظر

عنوان Title:
نام Name:
ایمیل Email: