نحوه تولید سود کاستیک

نحوه تولید سود کاستیک

آشنایی با نحوه تولید سود کاستیک مایع و سود پرک کاستیک و نیز مشخصات و ویژگی های مختلف این ماده پر مصرف در سایت پارس شیمی

نحوه تولید سود کاستیک 

سود کاستیک یا کاستیک سودا یا سود سوزآور در دو حالت مایع و جامد قابل تولید می باشد. سود جامد پرک یا سود کاستیک پرک یا سود پرک 98 درصد که در بسته بندی 25 کیلویی دو جداره بسته بندی می شود. سود کاستیک مایع یا سود سوزآور مایع یا سود مایع 50 درصد که در بشکه 220 لیتری بسته بندی می شود. هردو به صورت پالت شده و آماده تحویل به کلیه نقاط کشور بوده و سود پرک صادراتی و سود مایع صادراتی نیز آماده تحویل به هر یک از بنادر ایران می باشد.

سود سوزآور یک ماده شیمیایی تولید شده توسط پتروشیمی ها می باشد که مصارف بسیار زیادی در صنایع مختلف و متفاوتی دارد. میزان تولید کاستیک سودا در جهان بسیار زیاد است. در سطح جهان سالانه میلیون ها تن سود جامد کاستیک و سود مایع کاستیک تولید می شود. سود سوزاور یک چربی بر بسیار قوی می باشد که به راحتی در آب, اتانول و متانول قابل حل شدن می باشد. غلظت های متفاوتی از کاستیک سودا قادر در پاک کردن سطوح مختلف هستند. 

 

سود سوز آور چیست

سود کاستیک پرک و سود کاستیک مایع در صنایع زیادی مصرف می شود. در هر سال چیزی در حدود ده ها میلیون تن سود سوزآور درسطح جهان تولید می شود و در حدود 25 درصد کل کاستیک سودا تولید شده در صنعت تولید کاغذ و مقوا مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین به این دلیل که کاستیک سودا خاصیت چربی بری زیادی دارد در تولید صابون و مواد شوینده بسیار پر کاربرد است. در صنایع شیمیایی از هیدروکسید سدیم برای تنظیم pH و نیز در انجام آزمایش های شیمیایی استفاده می شود.

آشنایی با نحوه تولید سود کاستیک مایع و سود پرک کاستیک و نیز مشخصات و ویژگی های مختلف این ماده پر مصرف در سایت پارس شیمی

ارسال نظر

عنوان Title:
نام Name:
ایمیل Email:
7 / 10
از 325 کاربر